Web Site Logosu
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry
Rafting ve Buggy Safari Turu

Doğa içerisinde,derelerden ve Irmaklardan geçerken özgürlüğün tadına varacaksınız.

 

Buggy Safari araçları zorlu arazi koşulları için özel üretilmiş direksiyonlu üst ve yan tarafları açık araçlardır. Tek başına ya da yan yana iki kişi binerek engebelli arazide sürüş yapabilirsiniz.

Antalya da rafting Köprülü kanyon Parkurunda yapılmaktadır.Bu zemin ardarda küçük şelalerle hem gereken adrenalini sağlamakta, hem de bu sporu çocukların ve ilk kez deneyenlerin de yapabilecekleri bir zorluk derecesinde kalmasını sağlamaktadır.

Sabah saatlerinde Rehberlerimizin bildireceği Beşkonak Köprülü kanyondaki Buluşma noktamızdan Saat 10:30 – 11:00 Civarı Beşkonak Buggy Safari ve Rafting merkezimize Turumuza başlıyoruz.

İlk önce Buggy Safari parkuruna geçiyoruz Tur programı alınış bölgelere göre değişiklik gösterebilir.Önce Rafting ile de başlanması muhtemeldir. Gerekli teçhizatlarımızı giyilmesi ve bilgilendirme yapılarak safarimize başlıyoruz yaklaşık 1 saatlik safari turumuzu çamur ve derelerden  geçerek çam ormanları içindeki parkurumuzu tamamlıyoruz.

Safari turumuzun bitiminde bir başka adrenalin turumuz olan Rafting  turumuza kısa bir bilgilendirmeden sonra botlarımıza binerek Rafting turumuza başlıyoruz.Rafting turumuzda adrenalin dolu buz gibi sular içinde animasyonlar eşliğinde tamamlıyoruz.Parkurlarda gizlice veya misafirlerimize belirtilerek fotoğraflar çekilir.Dileyen misafirlerimiz bu fotoğraflardan da satın alabilirler.

 

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

BUGGY SAFARİ &RAFTİNG EKİPMANLARI

ÖĞLEN YEMEĞİ

REHBERLİK HİZMETİ

SİGORTA

ÜCRETE DAHİL OLMAYANLAR

TÜM ŞAHSİ HARCAMALAR

ULAŞIM

BUGGY GÖZLÜK VE BANDANALAR

YEMEK DE ALINAN İÇECEKLER.

RAFTING AYAKKABISI

CD-FOTOGRAF

 

Fiyatlarımız: 

Kişi başı 175 TL (Paylaşımlı)

Tek kişi yalnız başına kullanım 225 TL

2 KİŞİLİK 1 BUGGY+RAFTİNG   : 400 TL

Resim Galerisi